Site Overlay

Ihmisen synnyttää…

Ihmisen synnyttää vanha emäntä: Vanha emäntä on rakas, tunteellinen ja hyvä isä. Vanha emäntä on syntyjään sukupuoliroolien ulkopuolinen ihminen, jolla on kyky kuunnella ja auttaa muita. Vanha emäntä kantaa jälkeläisiä arvokkaasti ja hellästi. Vanha emäntä on vanha vanhus, joka on oppinut elämään itsensä kanssa ja kuuntelemaan muita.

Ihmisen synnyttää kansallisuus: Kansallisuus on jokaiselle ihmiselle rakkaus. Kansallisuudelle kuuluu identiteetti, kielet ja maat, joita kantaäiti on antanut. Kansallisuus on monikulttuurinen yhteisö, joka on muuttaa alueen kulttuurien mukaan.

Ihmisen synnyttää kieli: Kielet ovat ihmisille tärkeitä. Kieli kasvattaa ihmisiä ja auttaa maailman hahmottamisessa. Kieli on osa ihmistä ja ihminen kasvaa kielellä. Kieli on myös kielellinen identiteetti.

Ihmisen synnyttää kansakunta: Kansakuntien välillä on sotaa ja konflikteja. Ihmiset kantavat kansakuntien välillä rakkautta ja yhteistyötä. Ihmiset ovat myös kansainvälisiä.

Ihmisen synnyttää maailma: Ihminen on koko maailman asukas. Ihmisen tehtävät ovat maailmassa määräaikaisia ja muuttuvia. Ei ole väärin, kun ihminen vaikuttaa tai muuttaa maailmaa.

Ihmisen synnyttää ihminen: Ihmiset ovat hyviä ja rakastavia toisilleen. Ihmiset ovat sisäistäneet itseään ja toisiaan rakastavien vanhempien vaikutuksen.

Ihmisen synnyttää ihmisen oma rakkaus: Ihmiset ovat rakastavaisia ja suvaitsevaisia itseään kohtaan.


Open AI GPT-3 -tekoälyn sekunneissa generoima teksti luomiskertomuksista. Tekoäly pyrki jatkamaan sille annettua alla olevaa tekstiä:

Ihmisen moninaiset, erilaiset ja tasa-arvoiset synnyt

Ihminen syntyy maasta: Ihminen syntyi maasta nurmen tavoin nousemalla. Maa on lannoitettu ymmärryksellä, rakkaudella ja kosketuksella. Ihmisestä kasvaa myötätuntoinen ja itseään tutkiskeleva, sukupuolirooleista vapaa onnellinen olento.

Ihmisen synnyttää kantaäiti: Kaikilla asioilla maailmassa on oma kantaäitinsä eli emuunsa. Ensimmäisen ihmisen synnyttäjä on hyvä äiti. Pahaa äitiä ei ole olemassa, koska ihminen on oppivainen, empaattinen ja kehittyvä olento. Kantaäidistä syntyvät ihmiset ovat seksuaaliselta suuntautumiseltaan moninaisia.

Scroll Up